Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται και προσλαμβάνετε περισσότερους υπαλλήλους, θα έρθει η στιγμή που χρειάζεστε έναν διακομιστή για να διατηρήσετε αποτελεσματικό το δίκτυο του γραφείου και την επιχείρησή σας. Αλλά με μια φαινομενικά ατελείωτη σειρά επιλογών και σημαντικών αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν, ίσως αναρωτιέστε από πού να ξεκινήσετε. Ευτυχώς, η eassist είναι εδώ να σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά, και να εγκαταστήσει την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας. 

Γιατί να επενδύσω σε διακομιστή (server);

     Μόλις έχετε δύο ή περισσότερους υπολογιστές στην επιχείρησή σας ή χρειάζεστε απομακρυσμένη πρόσβαση στο δίκτυο της εταιρείας, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε έναν διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτρέψετε σε εσάς και τους υπαλλήλους σας να έχετε πρόσβαση σε λογισμικό και αρχεία από οπουδήποτε και να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο των δικαιωμάτων πρόσβασης σε ορισμένες πληροφορίες, όπως αρχεία προσωπικού ή δεδομένα μισθοδοσίας. 

      Θα σας δώσει επίσης τη δυνατότητα να προστατεύσετε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας με ένα κεντρικό σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης, καθώς και να επιτρέψετε την ευκολότερη διαχείριση της ασφάλειας του δικτύου σας.

 

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Συνδεθείτε απομακρισμένα στο δίκτυο του γραφείου σας ανα πάσα στιγμή απο οπουδήποτε, και αποκτήστε ασφαλή πρόσβαση στα αρχεία σας.

Κεντρικό backup​

Τα δεδομένα σας ειναι σημαντικά και πρέπει να τα προστατετύετε. Δημιουργήστε ενα κεντρικό αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας αυτόματα, από όλους τους υπολογιστές και ξενοιάστε.

Κοινόχρηστα αρχεία

Μοιραστείτε αρχεία μεταξύ των υπολογιστών του γραφείου σας ευκολα. Αποκτήστε ελεγχο δικαιωμάτων πρόσβασης σε ευαίσθητες πληροφορίες.

Cloud servers και υπηρεσίες εκτός γραφείου

Οι διακομιστές που βασίζονται στο cloud είναι κατάλληλοι για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με περιορισμένο χώρο και πόρους IT. Χρησιμοποιώντας cloud servers ξέρετε πως δεν θα εχετε το αγχος επισκευών του μηχανήματος, και σε περίπτωση που χρειαστεί, αναβαθμίζετε αμεσα την υπηρεσία φέρνοντας τον σέρβερ στα μέτρα σας. 

Σέρβερ στο cloud ή στο γραφείο;

Ας συζητήσουμε τις επιλογές σας.