Επισκευή σταθερού ή φορητού υπολογιστή

Desktop

Γνωρίζουμε την αίσθηση που έχετε όταν το πρωί πατήσετε το κουμπί και ο υπολογιστής δεν ανάβει. Είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, και ακόμα και λίγος χρόνος χωρίς αυτόν μπορεί να αποβεί μοιραίος για την δουλειά σας.

Μήν αφήσετε την μέρα σας να χαλάσει.

Είμαστε εδώ για να επισκευάσουμε άμεσα οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στον σταθερό σας υπολογιστή, άμεσα, με γνώμονα την συνέπεια και το χαμηλό κόστος. Με εμπειρία ετών στην εύρεση βλαβών υπολογιστών και έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες επισκευές, εγγυόμαστε για την αποτελεσματικότητά μας.

Laptop

Το λάπτοπ είναι για πολλούς από εμάς το δεύτερο μας χέρι. Είτε δουλεύουμε στον δρόμο, είτε ηρεμούμε στον καναπέ, μας κρατάει συνδεδεμένους στο αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του ίντερνετ, σχεδόν όσο και το κινητό μας.

Όλες οι επισκευές μας γίνονται με προσοχή στην λεπτομέρεια. Δεν αφήνουμε σημάδια ανοίγματος ή γρατσουνιές, παραλαμβάνετε το λάπτοπ σας όπως το παραδώσατε.

Έχοντάς δουλέψει υπό την σκέπη όλων των μεγάλων εταιριών (Dell, Asus, HP, Acer, Lenovo IBM) διακρινόμαστε για την τεχνογνωσία μας. Ξέρουμε πως να ανοίξουμε το λάπτοπ σας χωρίς να το πληγώσουμε και  είμαστε βέβαιοι πως θα  αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε βλάβη έχει παρουσιαστεί. Χρησιμοποιούμε αυθεντικά ανταλλακτικά, και η εμπειρία μας είναι φερέγγυο των ηλεκτρονικών επισκευών μας. 

Δίνουμε λύση σε οποιαδήποτε βλάβη υπολογιστή.

...αυτές είναι μερικές από τις επιπλέον υπηρεσίες μας.

Εγκατάσταση λειτουργικού

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και ρύθμιση οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος, συμβατού με τον υπολογιστή σας. Εγκαθιστούμε επιπλέον προγράμματα και μεταφέρουμε δεδομένα από προηγούμενη εγκατάσταση.

Αναβάθμιση υπολογιστή

Θα δούμε τον εξοπλισμό σας, θα συζητήσουμε της ανάγκες χρήσης σας και θα σας παρέχουμε άμεσα μια λύση αναβάθμισης ή αντικατάστασης του παλιού σας υπολογιστή ή λάπτοπ.

Ανάκτηση δεδομένων

Χάλασε ένας σκληρός δίσκος, ένα στικάκι, μία κάρτα μνήμης με σημαντικά δεδομένα; Έχουμε την τεχνογνωσία να προβούμε σε ανάκτηση δεδομένων, και να σας φέρουμε πίσω τα πολύτιμα αρχεία σας.

Επισκευή σπασμένης οθόνης

Έσπασε η οθόνη σας? Είμαστε δίπλα σας σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε  την σπασμένη οθόνη. Μέχρι να γίνει αυτό, θα σας δώσουμε ότι δεδομένα χρειάζεστε άμεσα ώστε να προχωρήσετε με την δουλειά σας.

Δώστε ώθηση στον παλιό σας υπολογιστή.

Πακέτο συντήρησης

34
99
  • Γενικός καθαρισμός του μηχανήματος και του συστήματος ψύξης
  • Καθαρισμός του λειτουργικού συστήματος και ρύθμιση για μεγαλύτερη ταχύτητα
  • Καθαρισμός συστήματος ψύξης και αλλαγή θερμοαγώγιμων παστών

Πακέτο αναβάθμισης 1

από 59
99
  • Αντικατάσταση σκληρού δίσκου με SSD νέας τεχνολογίας
  • Επανεγκατάσταση λειτουργικού και ρύθμιση για ταχύτητα
  • Καθαρισμός και ανανέωση συστήματος ψύξης
Popular

Πακέτο αναβάθμισης 2

από 79
99
  • Αντικατάσταση σκληρού δίσκου με SSD νέας τεχνολογίας
  • Εγκατάσταση επιπλέον μνήμης RAM
  • Επανεγκατάσταση λειτουργικού και ρύθμιση για ταχύτητα
  • Καθαρισμός και ανανέωση συστήματος ψύξης

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Κοινές βλάβες υπολογιστών

και που μπορεί να οφείλονται

Δεν ανάβει ο υπολογιστής, και δεν ακούγεται τίποτε.

Ένας υπολογιστής σε αυτήν την κατάσταση δεν τροφοδοτείται σωστά. Είναι σύνηθες σε περιοχές με ασταθές ρεύμα να δημιουργείται πρόβλημα στην τροφοδοσία του υπολογιστή, στο τροφοδοτικό ή στην κεντρική πλακέτα. Σιγουρευτείτε πως είναι όλα στην πρίζα και καλέστε μας.

Ανάβει ο υπολογιστής, αλλα δεν δείχνει τίποτε.

Ένας υπολογιστής σε αυτήν την κατάσταση συνήθως έχει βλάβη στην οθόνη,  πρόβλημα μνήμης , ή βλάβη στο υποσύστημα γραφικών. Για τα 2 τελευταία χρειάζονται εξειδικευμένα τεστ για να διαγνωστεί. Καλέστε μας, μπορούμε να διαγνώσουμε το πρόβλημα άμεσα και να το επισκευάσουμε.

Ανάβει , δείχνει, αλλά μόνο κάτι γράμματα.

Εδώ συνήθως αντιμετωπίζουμε πρόβλημα σκληρού δίσκου ή/και λογισμικού. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, αλλά καλό είναι να το αναλάβουμε εμείς, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες απώλειας δεδομένων.

Καλέστε μας και θα είμαστε εκεί στο λεπτό!

Δουλεύει ο υπολογιστής, αλλά είναι πιο αργός από γάιδαρο σε ανηφόρα!

Η ταχύτητα του υπολογιστή επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι η αυξημένη θερμοκρασία, η εγκατάσταση απαιτητικών προγραμμάτων  και η συσσώρευση σκουπιδιών στο σύστημα αρχείων. Μπορούμε είτε να τον καθαρίσουμε, είτε να τον αναβαθμίσουμε. Να θυμάστε η τακτική συντήρηση είναι ο καλύτερος φίλος ενός γρήγορου υπολογιστή.

Δουλεύει και ακούγεται σαν καράβι. Βοήθεια!

Το υποσύστημα ψύξης του υπολογιστή σας  σε αυτήν την κατάσταση συνήθως φωνάζει για καθαρισμό ή έχει πλέον βλάβη. Συσσωρευμένη σκόνη στον υπολογιστή μπορεί να δυσκολεύει την ροή αέρα, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες. Αν και ακούγεται απλό, η υψηλή θερμοκρασία είναι η  αιτία για τις περισσότερες βλάβες υπολογιστών. Φροντίζουμε για τον τακτικό καθαρισμό του υπολογιστή σας γρήγορα και με ελάχιστο κόστος.

Έπεσε το λάπτοπ και έσπασε, μου χύθηκε χυμός επάνω, τι να κάνω;

Σε περίπτωση πτώσης υγρών σε ένα μηχάνημα, ο πρώτος κανόνας είναι να το σβήσετε να το βγάλετε από το ρεύμα και την μπαταρία και να μας καλέσετε! Η άμεση απόπειρα επισκευής μίας βρεγμένης συσκευής είναι αυτή που φέρνει αποτέλεσμα. Ακόμα και λίγες ώρες μπορεί να κάνουν την διαφορά.

Επισκευάζουμε βρεγμένες και σπασμένες συσκευές με γνήσια ανταλλακτικά και εγγύηση στις επισκευές μας . Καλέστε μας!