Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Το 80% των προβλημάτων υπολογιστών που συναντάμε καθημερινά, είναι λογισμικού ή ρυθμίσεων. Η Eassist σας παρέχει συμβόλαιο απομακρυσμένης υποστήριξης υπολογιστών για τα παραπάνω προβλήματα, εξαλείφοντας την ανάγκη για επίσκεψη τεχνικού για κάτι απλό.

Δώστε στο προσωπικό σας καλύτερη τεχνική υποστήριξη, χωρίς να επωμίζεστε το κόστος για εσωτερικό μηχανογράφο.

Πως θα σας φαινόταν να πληρώνετε μόνο για τις γνώσεις του τεχνικού, και όχι για τον εργαζόμενο?

          Όταν έχετε τεχνικό στην μισθοδοσία σας, πληρώνετε μισθό, εξοπλισμό, ασφάλεια, άδειες, ακόμα και χώρο γραφείου. Ενα τυπικό κόστος ενδοεταιρικού τεχνικού περιλαμβάνει:

           Εκτός των παραπάνω επωμίζεστε και τον φόρτο εκπαίδευσης του τεχνικού στα συστήματα σας, κάτι που ουσιαστικά δεν είστε εξειδικευμένοι να το κάνετε. Οι περισσότεροι μηχανογράφοι στήνουν εξ-αρχής τα συστήματα με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν, κάτι ιδιαιτέρα κοστοβόρο για τον επιχειρηματία. Και κάποια στιγμή ο τεχνικός αυτός φεύγει, και το άγχος της εκ-νέου αντικατάστασης του είναι αποπνικτικό.

          Δίνοντας έξω την υποστήριξη των υπολογιστών σας εξαλείφετε τελείως τα παραπάνω προβλήματα. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για εκπαίδευση σε νέα συστήματα, ούτε για τεχνικούς που φεύγουν, είμαστε εμείς εδώ για εσάς. Και πάνω απ’ όλα, δεν επωμίζεστε το οικονομικό βάρος ενός ακόμα εξειδικευμένου υπαλλήλου στην επιχείριση σας.

Τι προσφέρουμε;

Πως λειτουργεί;

Συνδεόμαστε στον υπολογιστή σας

Χρησιμοποιούμε ασφαλή σύνδεση μέσω προγράμματος το οποίο δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Διορθώνουμε το πρόβλημα

Εγκαθιστούμε προγράμματα, κάνουμε ρυθμίσεις, διορθώνουμε προβλήματα λογισμικού, κάνουμε ενημερώσεις και ότι άλλο χρειάζεστε.

Συνεχίζετε την δουλειά σας

Δεν είμαστε στα πόδια σας, ούτε στο χώρο σας. συνεχίζετε την δουλειά σας και σας ενημερώνουμε μόλις τελειώσουμε. Βλέπετε ακριβώς τι κάνουμε στην οθόνη σας!

Τιμολογούμε το σύνολο των ωρών, πληρώνετε online.*

Τιμολογούμε με το λεπτό. Γλιτώνετε τους περιττούς χρόνους αναμονής και την επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο σας. Κερδίζετε χρόνο και χρήμα.


* οι υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης με χρέωση ανα λεπτό αφορούν μηνιαία πλάνα τεχνικής απομακρυσμένης υποστήριξης.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Έτσι πρέπει να είναι και το πλάνο απομακρυσμένης υποστήριξής σας.

Συμβόλαιο υποστήριξης, μια σχέση εμπιστοσύνης.

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Ασφαλή δεδομένα

Κάθε συμβόλαιο απομακρυσμένης υποστήριξης συνοδεύεται από σύμβαση εμπιστευτικότητας (NDA). Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι, τα δεδομένα σας δεν πάνε πουθενά.

Ελεγχόμενη πρόσβαση

Μας επιτρέπετε την πρόσβαση στον υπολογιστή σας μέσω ασφαλούς SSL πιστοποιημένης σύνδεσης, και μόνο για όσο τρέχει το πρόγραμμα σύνδεσης. Κάθε φορά πρέπει να εγκρίνετε την σύνδεσή μας.

Πάντα διαθέσιμοι

Ακόμα και αν θέλετε να φύγετε από το γραφείο σας, συνδέστε μας και θα φροντίσουμε για την συντήρηση του υπολογιστή σας όσο λείπετε.  Θα γυρίσετε και οι ενημερώσεις θα έχουν γίνει.