Εγκαταστάσεις οικιακών δικτύων

Wifi χωρίς "τυφλά" σημεία

Με το ίντερνετ να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, είναι σημαντικό το wifi δίκτυο στο σπίτι μας να πιάνει παντού. Απο τον καναπέ για ατελείωτες ώρες Netflix, μέχρι το γκαράζ, για ενα γρήγορο βίντεο επισκευών.  

Φροντίζουμε οι συσκευές που εγκαθιστούμε να εναρμονίζονται με τον χώρο, και τα καλώδια να κρύβονται. Στόχος είναι να έχουμε ίντερνετ σε κάθε κρυφό σημείο του σπιτιού, χωρίς όμως να βλέπουμε παντού άσχημες συσκευές με κεραίες.

Μελετάμε τον χώρο σας και σας προτείνουμε λύσεις για πλήρη κάλυψή του με γρήγορο ασύρματο δίκτυο.  

Εγκαθιστούμε λύσεις γονικού ελέγχου, και χρονικών περιορισμών, δίνοντας ασφαλή και περιορίσιμη  πρόσβαση των παιδιών σας στην πληροφορίες του ίντερνετ.

Παρτε την διαχειριση του δικτυου σας στα χερια σας.

Φτιάχτε ημερήσιο ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα πρόσβασης στο ίντερνετ για το παιδικό δωμάτιο. Περιορίστε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες σελίδες και υπηρεσίες.

Γραφείο στο σπίτι

Στην  μετά Covid εποχή, θα πρέπει να συνηθήσουμε να ζούμε με καινούρια δεδομένα. Η εργασία απο το σπίτι είναι εδώ για να μείνει. Κάντε το σωστά, με ταχύτητα και ασφάλεια.

Ασφαλή VPN συνδεση με το γραφειο

Δημιουργούμε σύνδεσεις δεδομένων με το γραφείο σας, ωστε να έχετε ασφαλη πρόσβαση στα αρχεία σας απο το σπίτι, τόσο εσείς όσο και οι υπάλληλοί σας.

Εγκατάσταση δικτύου

Εγκαθιστούμε τοπικό ενσύρματο ή ασύρματο δίκτυο για γρήγορο και σταθερό ίντερνετ και απρόσκοπτη σύνδεση με το γραφείο.

Εγκατάσταση εξοπλισμού

Εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε οποιονδήποτε εξοπλισμό γραφείου στο οικιακό σας περιβάλλον, με προσοχή στην λεπτομέρεια, την αισθητική του χώρου, χωρίς να αφήνουμε καλώδια να κρέμονται.

Εγκαταστάσεις λύσεων smart home με κεντρική απομακρυσμένη διαχείριση σε φώτα , πρίζες και συσκευές.  

Ξέχασες το θερμοσίφωνα ανοιχτό ή δέν θυμάσαι αν έκλεισες τα φώτα πριν φύγεις;

Εισάγουμε την τεχνολογία στο σπίτι σας, εγκαθιστώντας και παραμετροποιώντας εξυπνες λύσεις smart-home. Διαχειριστείτε απομακρυσμένα  αυτόματο ποτίσμα, θερμοσίφωνα , φώτα, μπρίζες και φώτα κήπου. Τα ρυθμίζουμε και τα ξεχνάτε.

Εγκατάστασεις εικόνας, ήχου και smart home αυτοματισμών

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αθενών ρευμάτων στο σπίτι ή την πολυκατοικία σας.